Bericht versturen
Thuis

Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd.

China Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd. certificaten
China Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd. Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd. Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd. Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd. Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd.
Rubberstootkussenlevering Mariene het uitrusten levering Het lassen Materiële Goedkeuring certificaat

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Zhiyoumarine
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

ONGEVEER DE V.S.

Is Zeeco. van Zhiyoumarine&, Ltd (Shanghai) een rijk ervaringsbedrijf in schip building&repairing en staal-structuur maken, gespecialiseerd in het ontwerpen, productie, verkoop, installatie en de onderhoudsdienst. Zhiyou is altijd geëngageerd geweest om de meest bijgewerkte, wetenschappelijke en uitvoerige materiële behandelingsoplossingen te onderzoeken met onze klanten te delen.

 

ONTWERPconcept

Onze ontwerpeigenschap komt uit rijke ervaring en innovatiegeest van onze ingenieurs op vele gebieden zoals havenbouw, scheepsbouw, workshop & pakhuis, de mariene werken, pijpleiding en elektrische centrale, enz. voort Wij niet alleen verstrekken producten onze klant vereist, maar adviseer redelijker, op maat gemaakt materiaal en de configuratie tot een geoptimaliseerde uitvoerige oplossing volgens daadwerkelijke gebruikerstoepassing en voorwaarden, wordt onze producten altijd gevormd om de individuele eisen van de klant aan te passen, die definitief onze klanten maken om veiligere, economische en efficiënte terugkeer van investering te krijgen.

 

TECHNISCHE EIGENSCHAP

Gebaseerd op belangrijk geoptimaliseerd ontwerp, geavanceerde technologie en volledige reeks van de technische dienst, neemt Zhiyou het lood in het Mariene uitrusten, Marien Dek & Vastleggend Materiaal, Mariene Steering&Marine-Leiding enz. Met hoogte - de kwaliteit, unieke en geavanceerde oplossingen maken tot Zhiyou de leider in mariene technologische ontwikkeling.

 

ZHIYOU-CAPACITEIT

Zhiyou heeft OEM werk voor vele achtenswaardige bedrijven vele jaren gedaan, dat de beste waarborg voor de technische voordelen van Zhiyou met nauwkeurig ontwerp maakt. Zhiyou Marine& wordt voor de kust ontworpen volgens ABS CCS BV LR DNV NK Kr enz. norm. De samenwerking tussen Zhiyou en onze partners is veel meer dan dit. Ons intern kwaliteitscontrole en inspectiesysteem is opstelling overeenkomstig de supervisievereisten, in volledige naleving van internationale normen. Als de klanten om het even welke speciale vereisten hebben, kan de derdeinspectie ook worden toegepast. Het Zhiyouproduct is de beste alternatievenvervanging voor die hoogste merken. Elk product dat wij moet aan onze strikte kwaliteitsnormen hebben vervaardigd voldoen of het draagt niet de Zhiyou-naam. Ons kwaliteitsbewakingssysteem wordt verklaard volgens de normen van ISO 9001/2000.

 

ONZE WAARDE

Overeenkomstig de verantwoordelijkheidsgeest voor klanten, proberen wij om aan de normen en aan de eis van de klanten tijdens het ontwerpen en productieproces te voldoen, evenals overwegen volledig de basiskosten. De producten wij op voorwaarde dat de kwaliteit en de redelijke prijs zal waarborgen, die onze samengewerkte klanten verzekeren kunnen de maximumwaarde en de minimumkosten krijgen.  

Contactgegevens
Shanghai Zhiyou Marine & Offshore Equipment Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Eric Song

Tel.: 86-21-56452367

Fax: 86-21-56451538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)